Rouwverwerking

[vc_row css=”.vc_custom_1527853208963{background-color: #ffffff !important;}” el_class=”thema”][vc_column][vc_custom_heading text=”Rouwverwerking” font_container=”tag:h1|text_align:left”][vc_column_text]Als men over rouwverwerking spreekt dan denkt men altijd aan het Rouwverwerkingverwerkingsproces van iemand die een dierbare heeft verloren. Dit klopt ook, alleen zijn er nog meer pijnlijke situaties in het leven die je ook moet verwerken.

Hierbij kan ook gedacht worden aan het verliezen van werk. Of het moeten missen van  vrienden, door een verhuizing of eventueel een ruzie.

Misschien moet er gerouwd worden doordat je een ziekte onder de leden hebt waardoor je bepaalde dingen niet meer kan doen. Bij deze situaties staat men vaak niet stil, maar kunnen wel je dagelijkse functioneren flink in de waar schoppen.

Rouwen staat voor het verwerken van situaties die iedereen anders doorloopt. Kinderen verwerken situaties op een hele andere manier dan volwassenen. Rouwen is een gebeurtenis waarover men soms te makkelijk mee omgaat en ook vrij gemakkelijk overheen stapt zonder in de gaten te hebben wat het met je doet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]