Pesten

[vc_row css=”.vc_custom_1527853181405{background-color: #ffffff !important;}” el_class=”thema”][vc_column][vc_custom_heading text=”Pesten” font_container=”tag:h1|text_align:left”][vc_column_text]Pesten wordt eigenlijk overal gedaan. Zelfs op plekken waar je het niet verwacht.
En wat belangrijk is, zelfs door de mensen van wie je het niet verwacht.PestenSoms hebben mensen het nog niet eens in de gaten dat wat ze doen indirect pesten is of dat het anderen stimuleert om te gaan pesten.
Vaak heb je zelf niet in de gaten dat mensen dit moedwillig doen.
Maar, het raakt je wel en het maak je onzeker. Zeker als de personen die je pesten, juist die personen zijn waar je het niet van verwacht.

Op de lagere school begint het pesten al in de klas en als je denkt dat het dan over

 is dan gaat het door op de hogere school en zelfs op het werk.

Vaak weet je eigenlijk niet meer hoe het begonnen is, waardoor het lastig is om jezelf te verweren.

Doormiddel van hypnotherapie ga je naar de begin fase van het pesten en leer je omgaan met de situatie waar je nu tegen aanloopt.
Kinderen leren op de juiste manier omgaan met de situatie waar ze zich in bevinden, zichzelf verweren en zichzelf beter in hun vel voelen zodat ze ook anders om kunnen gaan met de “Pester en de “Meelopers”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator css=”.vc_custom_1526588353835{background-color: #ffffff !important;}”][/vc_column][/vc_row]