Afslanken zonder dieet of operatie
afvallen zonder een dieet of een operatie het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch heeft het programma “De virtuele maagband” van Sheila Granger aangetoond dat het kan.(*) “De virtuele maagband” is een opmerkelijk gewichtsverlies programma waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnotherapie. Doormiddel van hypnotherapie kan je leren om (weer) gebruik te maken van de kracht die jij als individu bezit om wijzigen in je leven aan te brengen, die zullen leiden tot gewichtsverlies. Met het doorlopen van het programma zullen je hersenen, na het eten van kleinere hoeveelheden eten,  aangeven dat je maag voldoende gevuld is. Hierdoor zal je dus kleinere porties gaan eten. Daarnaast verandert het programma de manier waarop je over eten denkt en zorgt het ervoor dat je juist meer van de maaltijden gaat genieten. In tegenstelling tot een programma rond een “echte” maagband, kan je bij een virtuele maagband afvallen zonder dieet of operatie. Het programma betreft een veilige manier van afvallen en leidt tot een vooraf bepaald resultaat. Het programma rond de virtuele maagband is zeker geen dieet, je kunt blijven eten wat je wilt, maar je zult minder gaan eten. Omdat het geen dieet is, zal je niet het gevoel hebben dat je je beroofd, ellendig of hongerig voelt, de meest genoemde oorzaken voor het mislukken van diëten. Nu “De Virtuele maagband” deze problemen niet kent, zal het leiden tot een langer termijn oplossing voor jouw gewichtsproblemen.

Wat houdt het programma in:
Tijden het programma “De virtuele maagband” zal ik, in samenwerking met jou, er voor zorgen dat er een verandering in je leven wordt gebracht op het gebied van eten. Met behulp van hypnotherapie, zal op een natuurlijke en (on)bewuste manier jouw manier van het maken van keuzes rondom je voeding veranderen. Hierdoor zal je blijvend afvallen. Het programma bestaat uit 3 sessies en een terugkom sessie. Daarbij worden duidelijke afspraken op persoonlijk gebied gemaakt. Het programma helpt jou om los te komen van je oude patronen, anders te gaan denken over voeding, anders te leren eten en vrij te worden van onderliggende blokkades( oorzaken van je gewichtsprobleem). Hierdoor zal je op een veilige en gezonde manier afvallen en daarna op gewicht blijven.

Wat vraagt het programma van jou?
100% garantie voor afvallen kan ik je niet geven. Wel ben ik bereid om met jou te kijken welke doelen gesteld kunnen worden en wat daarvoor nodig is. Om de kans van slagen van dit programma te vergroten is het van belang dat je je  volledig in zet en dat je verantwoordelijkheid neemt voor de gewenste verandering. Ik zou je daarbij als hypnotherapeut ondersteunen, waardoor het afvallen gemakkelijker wordt. Daarbij geef ik je genoeg handvatten om je ongezonde eetpatroon zo te veranderen, dat je zult afvallen. Alvorens het programma van  “De virtuele maagband” te starten, wil ik doormiddel van een intakegesprek kennis met elkaar maken. Dit gesprek is nodig om te kijken of er tussen ons een klik is en om te beoordelen of hypnotherapie jou kan helpen bij het afvallen. (*)Sinds 2010 hebben al vele klanten in Engeland en verschillende andere delen van de wereld geprofiteerd van ”De virtuele maagband” therapie. Na een gedegen onderzoek hebben 25 proef cliënten zich beschikbaar gesteld om het programma van Sheila Granger te volgen. Van de 25 cliënten hadden er 24 positief effect en vielen naar tevredenheid af.  Zonder dat er een dieet voorgeschreven werd.